Ostvarite pravo na zajam do 6000 kn!

1. Odaberite željenu uslugu
INFO1 500.00*
INFO2 1000.00*
INFO3 1500.00*
INFO4 2000.00*
INFO5 2500.00*
INFO6 3000.00*
INFO7 3500.00*
INFO8 4000.00*
INFO9 4500.00*
INFO10 5000.00*
INFO11 5500.00*
INFO12 6000.00*

* Visina zajma na koji korisnik može ostvariti pravo, ukoliko se za isti odluči.

2. Odaberite trajanje
3. Ostvarite pravo

Informacije o usluzi

Trajanje usluge: 7 dana Naknada: 250.00kn Naziv usluge: INFO4 Ukupno za uplatu: 280kn Datum dospijeća: 10.03.2024.

Informacije o zajmu*

Iznos zajma: 2000.00kn Naknada za obradu: 30.00kn Iznos za isplatu: 2000.00kn Vraćam: 2030.00kn 10.03.2024.

*Visina zajma na koji korisnik može ostvariti pravo, ukoliko se za isti odluči.

Zajmovi

VODIČ ZA KRATKOROČNE ZAJMOVE

Prije nego što predate zahtjev za zajam, odgovorite sebi na slijedeća pitanja:

  1. Trebam li stvarno uzeti zajam?
  2. Mogu li vratiti iznos u cijelosti do dana dospijeća?
  3. Imam li dobru kreditnu sposobnost?
  4. Jesam li odgovoran prema novcu?

Želimo vam pomoći da postanete bolji u upravljanju svojih financija. Ako Vaši odgovori na sva gornja pitanja nisu „DA“, preporučujemo Vam da se ne prijavljujete za kratkoročni zajam te da potražite alternativna rješenja.

IZNOS USLUGE ZAJMA I INTERNET INFORMIRANJA

Visina željenog iznosa i usluge internet informiranja se odabiru u našem transparentnom i jednostavnom kalkulatoru. Nakon što ste odabrali, u tablici možete vidjeti informativnI iznos za isplatu zajma, iznos usluge internet informiranja, datum dospijeća i iznos koji se vraća. Klikom na predaj zahtjev odabirete jeste li novi ili već postojeći korisnik. Novi korisnik prolazi proces registracije, a postojeći korisnik upisuje korisničko ime i lozinku koje je naveo prilikom registracije.

REGISTRACIJA NOVOG KORISNIKA

Prilikom registracije novog korisnika potrebno je popuniti sva tražena polja kako bi registracija bila izvršena. Traženi podaci se nalaze na osobnoj iskaznici i kartici tekućeg računa. Ukoliko neke od podataka ne znate iste možete saznati na pomoćnim linkovima u samom obrascu. Nakon ispunjenja obrasca za registraciju obavezno je pročitati Opće uvjete te ih prihvatiti kako bi registracija bila uspješno izvršena.

TRANSPARENTNOST UVJETA

Svi uvjeti su jasno prikazani unaprijed prije nego što donesete odluku o tome hoćete li podnijeti Zahtjev za odobrenje zajma. Nema nepotrebnih, ili skrivenih naknada. Ono što vidite je ono što ćete platiti i vratiti. Jedini način povećanja troška je ako se brza pozajmica ne vrati na vrijeme.

Za svaku traženu uslugu račun će Vam stizati u PDF formatu putem maila u kojem će se nalaziti fiksni iznosi te svi podaci za plaćanje usluge internet informiranja i usluge zajma, ukoliko ste na isti ostvarili pravo.

AKTIVACIJA KORISNIČKOG RAČUNA

Kao novoregistrirani korisnik Vaš korisnički račun je neaktivan. Da bi se pokrenuo postupak aktivacije potrebno je pratiti korake na stranici na koju Vas se vodi nakon uspješno izvršene registracije. Potrebno je dostaviti promet po tekućem računu unazad tri mjeseca, preslika osobne iskaznice s prednje i stražnje strane te preslika kartice tekućeg računa gdje je vidljivo ime, prezime i IBAN. Obavijest o aktivaciji Vašeg korisničkog računa zaprimit ćete na Vašu registriranu e-mail adresu.

POSTUPAK ODOBRAVANJA ZAJMA

U cilju zaštite Vas i nas kao davatelja kratkoročnog zajma, procjenjujemo svaku prijavu na individualnoj bazi kako bi bili sigurni da si možete priuštiti ovakvu vrstu zaduženja, prije nego što istu odobrimo. Na taj način, nećemo Vas staviti u tešku financijsku situaciju. Ovdje smo da Vam pomognemo jer želimo da bolje upravljate svojim financijama.

SIGURNOST VAŠIH PODATAKA

Sukladno Zakonu o zaštiti podataka, sve informacije čuvaju se u tajnosti. Kao tvrtka koja posluje isključivo Internetom, cijeli naš proces je osmišljen kako bi 100% zaštitili Vaše osobne podatke. Vaši podaci su zaštićeni RapidSSL certifikatom. Preko SSL-a, komunikacija web pretraživača sa web serverom je enkriptirana, te daje korisnicima naših stranica najveći nivo sigurnosti pri unošenju podataka (npr. OIB). Prisutnost SSL certifikata najlakše ćete uočiti u address baru - umjesto http:// treba pisati https://.

ZADOVOLJSTVO I POVJERENJE KLIJENATA

Naša služba za korisnike stalno je uz Vas i u mogućnosti je odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana uz zahtjev i realizaciju usluge internet informiranja te usluge kratkoročnih zajmova. Ukoliko imate poteškoća, ili nedoumice sa korištenjem naših usluga, možete nas kontaktirati putem e-maila, mobitela i/ili online kontaktne forme.

ODNOSI SA KLIJENTIMA

Kratkoročne zajmove, ukoliko na iste ostvarite pravo, isplaćujemo u dobroj vjeri i stoga očekujemo povrat ukupnog iznosa do datuma dospijeća. Ako imate bilo kakvih problema s povratom, važno je da nas odmah kontaktirate, poželjno prije roka dospijeća plaćanja. Mi ćemo biti fer i korektni prema Vama. Razumijemo mogućnost promjena životnih okolnosti te ćemo nastojati pronaći rješenje, kako bi Vaš dug bio podmiren u cijelosti.

NEPLAĆANJE NA VRIJEME

Pobrinite se da ste u mogućnosti platiti cjelokupan iznos usluge internet informiranja i usluge zajma (ukoliko ste na istu ostvarili pravo) prije isteka dospijeća Vaših obveza.

U slučaju neplaćanja, Vaš predmet se može ustupiti Agenciji za naplatu potraživanja, a kao zadnja alternativa neplaćanja je prisilna naplata – ovrha. Ako se to dogodi, sukladno Općim uvjetima, stvaraju Vam se dodatni troškovi te se dovodite u situaciju teže mogućnosti ostvarivanja prava na novi zajam.

PROLONGAT

Ukoliko ne možete u cijelosti i na vrijeme podmiriti obveze po Vašem zajmu najkasnije 5 (pet) dana nakon dospijeća zajma, imate mogućnost prolongirati (produžiti) rok otplate zajma.

Kako biste produžili rok otplate zajma, kontaktirajte našu Službu za korisnike kako bi Vam naši djelatnici dali točne podatke za prolongat otplate zajma.

Prolongatom (produljenjem roka otplate zajma) zadržavate dobar kreditni rejting i izbjegavate sve dodatne troškove i neugodnosti vezane uz pokretanje ovršog postupka.

BUDITE ODGOVORNI

Dobro razmislite prije nego predate zahtjev za kratkoročni zajam. Još jednom dobro proučite Opće uvjete, sagledajte sve aspekte i pobrinite se da ste u mogućnosti vratiti dospjela dugovanja do datuma dospijeća.

Predaj zahtjev

© ZajamInfo 2024. Sva prava pridržana. Izrada web stranica Virtus Dizajn - izrada web stranica